A szokásos,megunhatatlan kaszinó tojás,sonka,francia,-és hagymás burgonyasaláta.

Hozzávalók:
1 egész tojás
1 evőkanál citromlé
1,5 dl olaj
só,bors
Kézi merülő mixer
Magasfalú hosszúkás edény
Nos,a hozzávalóat abban a sorrendben ahogyan írtam,s mindenkébb abban az egységnyi mennyiségben (ha több kellene,akkor arányosan növeld és szorozd)beletesszük az edénybe,s a mixert kikapcsolt állapotban leengedjük az edény aljáig.Aztán kapcsold be a mixert,s forgasd az edény alján,ha kifehéredett a massza állaga,lassan húzd felfelé,de ne emeld ki a mártásból,majd újra engedd le.
Figyelem,ha a sorrendet,mennyiséget és a kézimixer kezelést nem tartod be,akkor nem fog sikerülni!
Ha betartod,akkor meg 1 perc alatt majonézt készítettél!!!
(Vagy tegyél utána még bele tejfölt,fehérbort,pici cukrot,mustárt,s isteni tartár lesz belőle...)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése