2012. május 6., vasárnap

Anyu epres csodája

A receptet VÁROM, hogy megoszthassam veletek. Ma Anyák Napja alkalmából természetesen meglátogattunk Mamit, kutyát mégsem vittem neki, maradt a virág, pedig ha nem vigyázol, tényleg viszek Neked egy ilyet : :DDDD


Ez az egyetlen hónaljmuff, ami tetszik nekem és neki is, amúgy kiver a hideg az ilyen mini szobacirkálóktól, nálam a kutya az kb. térdig vagy a fölött ér, s semmilyen puninyalót( bocs-bocs) nem tudok kutyaszámba venni.   

Na, maradt a virág, helyette ilyet nem vittünk, de isteni ebéddel várt minket Papi&Mami, s a desszert az számomra volt az ultra hűha. Saját egyszeri találmánya, isteni volt és szép is, egy mascarpone-tejszín krémes epres csoda. Beszéljenek a képek, majd a receptet írom később:




4 megjegyzés:

  1. A legtöbb ügyességet a tésztalapok35.. sütése követelte, mert ilyet még nem sütöttem.A tapasztalatom az, hogy akkor fogsikerülni, ha találsz hozzá megfelelő nehezéket. nekem csak egy lyukasztott tepsim volt itthon ,tégla sehol-talán akkor lett volna igazi.A krém pedig gongolomra készült.Hozzávalók:30-35dkg mascarpone ,2zacskó
    féltartós tejszín2c s.vaniliás cukor 6lapzselatin ,gondolomra porcukor, no és sok eper

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Ancsikám!Azt is elfelejtettem a receptíráskor,
    hogy ezt a tésztát csak recés késsel lehet felvágni
    és vonalzó, + pontos mérés elengedhetetlen. Utólag a
    vágás nem fog menni.!mami

    VálaszTörlés